Uccello vattenkokare

Uccello är världens säkraste och mest ergonomiska vattenkokare, Uccello, en helt unik och ger ett stabilt grepp när du lyfter och häller upp varmt vatten. Uccello är utrustad med en tiltbar bas vilket gör att du inte behöver hålla i själva kannan när du häller, med andra ord, du behöver inte vara orolig för att den glider ur handen. Den unika designen gör att Uccello helt tar bort belastningen från leder och muskler.

Uccello är utrustad med automatisk avstängning för att skydda dig om apparaten överhettas. 

Beställ HÄR

Kontakta vår representant Fabian Karlstén 

fabian.karlsten@nowboarding.se

070 385 0710

 

 

 • Specifikation

  Form & Funktionalitet

  Till skillnad från andra vattenkokare har Uccello en roterande vagga för att hjälpa flödet, så att du inte behöver lyfta, spänna, balansera eller sikta.

  Ergonomiskt handtag

  Placeringen och formen på det ergonomiskt utformade handtaget innebär att vikten fördelas över hela armen, inte bara på fingrar och handleder, vilket gör den betydligt lättare att hantera.

  Enkel beröring

  Medan de flesta vattenkokare kräver att du lyfter upp och håller öppet täppan medan fyller på vatten behöver Uccello endast en lätt beröring vid öppning och stängning.

  Säker och stabil

  Uccellos avtagbara vattenkroppsbehållare sitter bekvämt i en stabil bas. Den är enkel att plocka i och ur.

  Elegant och praktisk design Uccellos svartvita kontrastkonstruktion hjälper individer med låg synlighet att differentiera de viktiga delarna av vattenkokaren, inklusive låsknappen. Detta är inte bara en säkerhetsfunktion, utan också en elegant design.

  Avsmalnad mynning

  Den avsmalnade mynningen och Uccellos unika design gör att vattnet hamnar på samma ställe. För att få en exakt precision på vattenflödet. Placera örat på koppen mot kokaren, under mynningen för perfekt precision.

 • Pdf